call
Surah Rahman Bahasa Melayu

Surah Rahman with Translation in Bahasa Melayu

Surah Rahman Melayu adalah satu aplikasi Islam telah melibatkan salah satu daripada surah yang paling terhormat Al-Quran Pak iaitu Surah Ar Rahman. Aplikasi yang direka indah melibatkan penuh Surah e Rehman dengan Melayu penterjemahan, bacaan MP3 cantik (Tilawat) dalam suara 4 tuk popular (Qari), dan lain-lain bernilai memuat turun ciri-ciri untuk belajar, mendengar, membaca, dan menghafal Surah Ar Rahman.

Berikut adalah ciri-ciri yang mengatakan aplikasi Surah yang besar ini:

  • Melayu Terjemahan dari Surah keseluruhan
  • Selain itu, terjemahan dalam 11 bahasa lain termasuk Perancis Sepanyol, China, Parsi, Itali, Belanda, Indonesia, Bahasa, Melayu, Bengali, Bahasa Inggeris (Shahih) ke Bahasa Inggeris (Yusuf Ali) disertakan.
  • Listen Mp3 Tilawat in voice of popular Quran Reciters that include: Qari Abdul Rahman Al Sudais, Qari Mishary Rashid Al Afsay, Qari Abdul Basit Abdus Samad, & Qari Saad Al Ghamdi
  • Selain itu, bahasa App boleh ditukar ke dalam tiga versi termasuk Bahasa Inggeris, Bahasa Melayu, & Indonesia.
  • Ciri transliterasi membantu mereka yang tidak boleh membaca Al-Quran dalam bahasa Arab.
  • Faedah & Rahmat tab akan membolehkan anda untuk membaca faedah, kebaikan, dan kepentingan Bab ini indah Al-Quran.
  • Reka bentuk yang indah, kebolehbacaan yang sangat baik, dan ciri penyesuaian membolehkan pengguna mendengar, membaca, dan belajar Surah Ar Rahman tanpa sebarang kerumitan.

Download bab ini ilahi Quran Majeed dan mula membaca dan mendengar bacaan penuh perasaan Surah e Rahman dengan terjemahan dalam Melayu & 11 bahasa lain. Sesungguhnya dalam kata-kata al-Quran, seseorang akan menemui ketenangan kepada hati.

Screenshots

Screen Shot Image
Screen Shot Image
Screen Shot Image

About App

Updated

Jan 21, 2016

Size

15M

Installs

1,000-5,000

Current Version

1

Post a Comment

 

Related Apps

Sitemap Copyright © 2024 QuranReading.com - All Rights Reserved.